Kikooboo en français ! Kikooboo in english !
  Dans ce carnet
  
 Prénom  Tin  Nom  Meylemans
 Age  21  Minimessages  Envoyer un message
 But du voyage  Etudes  Durée du séjour  4 mois
 Date de départ  31/07/2006   Note: 3,5/5 - 4 vote(s).
 Description : Je fais des recherches à l'université Nihon à Koriyama au Japon pour ma thèse... en dehors de ça je découvre, je m'amuse, ...

[ Diaporama ]

[ Diaporama Flash ]

[ Vidéos ]

[ Suivre ce carnet ]

[ Derniers commentaires ]

[ Le trajet de Tin ]

[ Mes liens favoris ]

 Localisation : Japon
 Date du message : 22/10/2006
 Diaporama des photos de ce message
Page précédente Page suivante Retour liste messages Imprimer
 het vervolg van week 12

Woensdag

Om 10 worden Isao en ik wakker en maken we ons klaar om naar het labo te gaan. Ik ga eerst nog langs het appartement om te zien of Maly er is, want die zal zich waarschijnlijk wel zorgen maken als ze mij vanmorgend niet in mijn bed vond. En inderdaad, op het labo aangekomen, is ze blij te zien dat ik nog leef :o) Ze had zich al de ergste scenario's zitten inbeelde: Tin in de goot, Tin gedumpt achter een muurtje... :o)

Ik moet vandaag nog 6 specimen testen. Om 11u ben ik op het labo. Voor het middageten wil ik eerst nog de calibratie doen. Ik vraag Miuki er deze keer maar voor de zekerheid bij. Blijkbaar heeft ze al veel problemen gehad met Ohama als ik een foutje maakte en zij er niet bij was.

's Middags eet ik met Isao in het restaurant van de unief.

Ik bekijk de filmpjes van gisteravond in Hakkenden. Maly heeft precies heel de avond gefilmd. Er zijn er keiveel van mij, vooral omdat ik tegenover Maly zat. Ik zit constant keihard te lachen. Ik herken mijzelf bijna niet… :o)

’s Avonds ga ik met Isao naar de GEO om het einde van 24 te huren. Daarna gaan we naar de Benimaru om eten te kopen. Maly heeft pas om 20u30 gedaan met werken. We vertrekken naar het appartement en maken ons eten klaar. Ondertussen komt Ohama aanbellen. Hij is al terug van Hokkaido en komt ons een geschenkje brengen.

Na het eten ga ik direkt in bed. Ik ben kapot en kan wel wat slaap gebruiken.

Donderdag

Ik heb in één ruk geslapen van 23u tot half acht! Ongelofelijk goed. Ohama is terug op het labo. Eerst is het meeting met de japanse studenten, daarna met ons. Maly heeft veel vragen, maar echte antwoorden krijgt ze niet. Ik heb twee vragen:
1. Hoe zit dat nu met mijn extra testen, nadat er is gebleken dat er geen specimen meer zijn die ik kan testen? Ohama zegt dat ik dan maar nieuwe specimen moet maken. Yuuki zal die dan testen en de data zal doorgestuurd worden naar België. Daar ga ik mee akkoord!
2. Mijn tweede vraag is of er een engelse handleiding bestaat van de Cone Calorimeter. Dat moet ik vragen aan Van Gemert zegt Ohama.

Mijn clumsy gedrag is nog altijd niet over. Ik neem nu altijd een kaki mee naar het labo als tien uurtje. En vandaag glibberde hij uit mijn handen op de grond... Maly stond er bij en maakte een foto :D clumsy tin die haar kaki laat vallen

's Middags eten we een lekker broodje met rosbief en tomaat op het dak van het labogebouw. Er is weer een heerlijk zonnetje, dus doen we ook een dutje. Zaaaalig!
maly drinkt mayonaise ;o) uitrusten op het dak van de unief tin en de emergency ladder

Voor de rest van de dag heb ik op You Tube filmpjes en muziek afgehaald. We hebben ook keigrappige filmpjes gevonden van "Humo liegt". Een soort reclamespotjes voor humoliegt.be. Ge moet echt eens gaan zien als ge tijd hebt, die zijn gewoon hilarisch! Surf naar www.youtube.com en type dan humo liegt in het zoekvenster. Ge krijgt dan een tiental filmpjes te zien....
Dat is niet het enige dat ik gedaan heb natuurlijk. Ik heb ook nog nuttige artikels gelezen. In de namiddag was Ohama terug op het labo en hij was heel de tijd aan het rochelen…echt ambetant. Ik heb mij dan maar buiten gezet met mijn papieren.

Eindelijk is ook het postpak uit Luxemburg aangekomen in Japan... postpak aangekregen uit luxemburg!

’s Avonds eten we “luie wijven eten”…We hebben niet echt goesting om te koken, dus hebben we allemaal verschillende hapjes gekocht die snel klaar te maken zijn: edamame bonen, chinese hapjes, sashimi… Ondertussen krijg ik een mail van Isao dat ze bij GEO één DVD niet hebben terug gevonden. Inderdaad, hij zit nog in de pc van Maly. Isao komt ons om 21u30 ophalen. Eerst brengen we de DVD terug en daarna gaan we nog wa baseballen in het gaming center.
Isao in volle actie Isao in volle actie Maly klaar voor de aanval ik Maly loves baseball :o) Maly in volle actie Maly baseballt Maly en ik op de trommels!
Als we terug rijden naar het appartement komen we langs een gebouw waar mensen naartoe kunnen gaan die willen vissen! Te raar…stel u voor dat ge u ’s avonds bezig houdt met het vissen in een soort zwembad om ze er dan terug in te smijten! Belachelijk.

Terug op het appartement wassen we eerst af. Dan de filmpjes van deze avond bezien. Daarna gaan we slapen…Alee, Isao komt nog online en we babbelen nog tot 2u45 :o) Dan doe ik ook mijn oogjes toe.

Note: 0/5 - 0 vote(s).
Syndication :

Précédent - Suivant - Retour à la liste des messages

Laisser un commentaire

Kikooboo.com (Carnet de voyage / blog gratuit et Assistant de voyage) recommande Get Firefox!
 Publicité : pub-wwfpub-greenpeacepub-amnesty